A Lavici Borházak szortimentjének összeállításakor olyan fajtákat választottunk, melyeknek a Villányi borvidék mediterrán klímája kimagasló feltételeket biztosít. Kicsit a szőlő is olyan, mint az ember. Ahol boldog, csodákra képes. Nincs más dolgunk, mint ezeket a csodákat formába önteni. Így lett alapvető törekvésünk, hogy a fajtajelleget megőrizzük, kíméletesen bánjunk a szőlővel és a borral. Terméskorlátozás mellett, mérsékelt hordó használattal, könnyen érthető, mégis elegáns borokat készítünk. Így lehet a borivás örömteli élmény minden Lavici fogyasztó számára.

Boraink az alábbi ÜZENET gombra kattintva, felugró ablak segítségével megrendelhetőek.
Továbbá szívesen várjuk a fogyasztók visszajelzéseit is.

Merlot 2013

Gyümölcsös, bársonyos, kifinomult – ezért szeretjük. Nagy örömünkre a merlot igen jól érzi magát Villányban és ezt minden évjáratban meg is mutatja nekünk.

Részletek

Rosé 2016

A Lavici felfogása szerint Villány fehérbora a rosé, mely rendkívül népszerű. Mi a kékfrankos és merlot házasításból készülő roséban hiszünk.

Részletek

Cabernet Franc 2013

Ez a csodálatos világfajta új otthonra talált Villányban. A páratlan mikroklíma és az odafigyelő gondoskodás a legjobbat hozza ki a Cabernet Franc-ból.

Részletek

Kékfrankos 2013

A magyar szőlőfajták közül a Kékfrankos az egyik kedvencünk, hiszen rendkívül sok arca van. Ugyanúgy készíthető belőle gyümölcsös és lágy tétel, mint nagy testű, férfias bor.

Részletek