Rosé 2016

Igazi friss, lendületes, reduktív eljárással készült rosé bor, valódi nyári ital. Örömünkre szolgál, hogy Magyarországon is egyre jobban terjed a rosé-kultúra, melynek Villány erős hátországot ad.

A Lavici Rosé kékfrankos és gyümölcsös merlot házasításával készül. Az átlagnál kicsit mélyebb színű, illatában és ízében a nyár gyümölcsei köszönnek vissza.

  • Szőlő termőterület: Csillagvölgy, Somssich-dűlő
  • Szőlőfajta: Kékfrankos (45%), Merlot (55%)
  • Művelési mód: ernyős, kordon
  • Talajszerkezet: mészkőre rakódott agyagos
  • Szüret módja: kézi szüret
  • Érlelés ideje: 1 hónap tartályban
  • Extrakt összes g/l: 22,9
  • Titrálható savtartalom g/l: 6,7
  • Alkohol tartalom % V/V: 12,0
1 üveg
1 400 Ft
1 karton
8 000 Ft
1 rekesz
15 500 Ft

Boraink az alábbi ÜZENET gombra kattintva, felugró ablak segítségével megrendelhetőek.
Továbbá szívesen várjuk a fogyasztók visszajelzéseit is.